White logo Jones

verwarming

Budgetvriendelijke en duurzame verwarming

Duurzaam energieverbruik wordt vandaag steeds belangrijker. Wij bieden daarom de meest energie-efficiƫnte verwarmingssystemen aan, volledig aangepast aan je woning, je budget en de warmte die je wenst.

contacteer ons

Hoe kies je de geschikte verwarming voor je woning?

Samen met jou gaan we op zoek naar het beste verwarmingssysteem op maat van jouw woning, afgestemd op het comfort dat je wenst: van condensatieketel op gas tot warmtepomp. Een optimaal verwarmingssysteem moet je weloverwogen kiezen, en die keuze willen we graag samen met jou uitvoerig bespreken.

Wij helpen je een selectie te maken uit een ruim aanbod aan vloer-, wand- en plafondverwarming, radiatoren, convectoren of ventiloconvectoren. We bekijken ook de beste combinatie met een koelsysteem en de perfecte regeling voor jouw woning.

Ook hier werken we uitsluitend met de meest toonaangevende merken in de sector samen, zoals Vaillant, Thermia en Viessmann. Die drie bedrijven zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken en het verbeteren van bestaande systemen.

Een verwarming van Jones, dat betekent:

  • Een bewust uitgedacht verwarmingssysteem
  • Materialen van de meest toonaangevende merken
  • Een uiterst professionele installatie
  • De best mogelijke service
  • Levering binnen een aanvaardbare termijn
White logo Jones

Op zoek naar een erkend installateur die een verwarmingssysteem op maat van jouw wensen en budget tot in de puntjes uitwerkt?

contacteer ons

realisaties

Realisaties door het oog van de klant

Inspiratie nodig voor jouw droomproject? Kijk mee binnen bij enkele geslaagde projecten.

bekijk onze realisaties