White logo Jones

Airco

Creƫer een aangenaam binnenklimaat

Zwoele zomers vragen om een aangename temperatuur in huis. Met een aircosysteem van Jones regel je nauwkeurig en volledig naar jouw wensen en budget de perfecte temperatuur, zodat je comfortabel kan werken, slapen en ontspannen. Samen kijken we welk systeem het best in jouw woning past!

contacteer ons

Hoe kies je een goed koelingssysteem?

Een koelingssysteem moet je weloverwogen kiezen. Veel hangt af van je noden en wensen, je budget en je woning.

Je kan opteren voor een lucht-luchtwarmtepomp, ook airco genoemd. We installeren dan een voordelig koelingssysteem dat koelt in de zomer en verwarmt tijdens de winter. De keuze aan modellen is heel uitgebreid, van wand- en plafondmodellen tot kanaliseerbare exemplaren. Die laatsten, die meerdere kamers kunnen verwarmen of koelen, zijn heel subtiel aanwezig.

Het is ook mogelijk om via de vloer, de wand of het plafond te koelen. Daar komt geen mechanische luchtverplaatsing bij kijken, waardoor je een aangename koeling krijgt. Hier kan je kiezen voor een actieve of een passieve koeling. Passief wil zeggen dat je amper elektriciteit verbruikt, want je benut de temperatuur van de bodem om warmte aan de woning te onttrekken. Dat laatste is alleen mogelijk met een geothermische warmtepomp.

Om je project tot in de perfectie uit te voeren, werkt Jones uitsluitend met degelijke materialen van toonaangevende merken, zoals Daikin, Midea en Thermia (bodem/water- en lucht/waterwarmtepomp).

Een koelsysteem van Jones, dat betekent:

  • een permanent aangenaam binnenklimaat
  • een duurzaam koelingssysteem
  • kwalitatieve materialen
  • een nauwkeurige en subtiele plaatsing
  • een sterke en vlotte dienstverlening
White logo Jones

Op zoek naar een gecertificeerd installateur die een koelingssysteem op maat van jouw wensen en budget tot in de puntjes uitwerkt?

contacteer ons

realisaties

Realisaties gezien door het oog van de klant

Gluur even binnen en doe inspiratie op voor jouw droomproject.

bekijk onze realisaties