White logo Jones

Van plan tot uitvoering: wij realiseren jouw project met passie voor perfectie

Ontdek alles voor je airco, badkamer, sanitair, verwarming, ventilatie of warmtepomp.

contacteer ons

warmtepompen

Duurzaam verwarmen voor nu én later

In al onze projecten staan duurzaamheid en ecologie centraal. De woning die je nu bouwt, moet binnen 20 jaar nog altijd aan je verwachtingen voldoen. We bouwen voor onszelf, maar… »

meer info

Airco

Creëer een aangenaam binnenklimaat

Zwoele zomers vragen om een aangename temperatuur in huis. Met een aircosysteem van Jones regel je nauwkeurig en volledig naar jouw wensen en budget de perfecte temperatuur, zodat je comfortabel… »

meer info

badkamers

Hoe ziet jouw droombadkamer eruit?

Is je badkamer toe aan een grondige renovatie of wil je in je nieuwbouwwoning een stijlvolle, praktische en duurzame badkamer installeren? Wij bekijken samen met jou de uitwerking van je… »

meer info
White logo Jones

Op zoek naar een erkend installateur die jouw project op maat van je wensen en budget tot in de puntjes uitwerkt?

contacteer ons

sanitair

Duurzaam en ecologisch sanitair

Wij zorgen voor het complete sanitaire plaatje, van onder tot boven. We hebben dan ook jarenlange ervaring in sanitaire installaties, en streven voortdurend naar perfectie. Bovendien stemmen we onze materialen… »

meer info

ventilatie

Een gezond en comfortabel binnenklimaat

Dagelijkse activiteiten als koken, afwassen, douchen, slapen … zorgen voor een negatieve invloed op de kwaliteit van de binnenlucht. Het is daarom belangrijk om de verontreinigde binnenlucht tijdig te verversen… »

meer info

verwarming

Budgetvriendelijke en duurzame verwarming

Duurzaam energieverbruik wordt vandaag steeds belangrijker. Wij bieden daarom de meest energie-efficiënte verwarmingssystemen aan, volledig aangepast aan je woning, je budget en de warmte die je wenst. »

meer info