White logo Jones

Een traditie van vakmanschap in Lokeren

Jones is een warm familiebedrijf dat zich al tientallen jaren de absolute top in de streek mag noemen. Dankzij hun uitgebreide vakmanschap en stielkennis, hun sterke servicegerichtheid op maat van de klant en hun jonge kijk op de zaak, weten ze bij Jones als geen ander wat de toekomst in de bouwsector brengt.

contacteer ons

Mike Jones startte in 1989 Sanitair Jones op. Door zijn 25 jaar ervaring en de commerciƫle flair van zijn echtgenote Karin begon de zaak al snel te groeien. Mikes vakkennis en service werden in Lokeren en de hele regio bijzonder op prijs gesteld. De talrijke klanten van de bloeiende zaak waardeerden ook de heel persoonlijke en hartelijke service, altijd geleverd met de glimlach.

Mike en Karin geven nu hun passie voor perfectie door aan dochter Cynthia en haar man Joost Van Hecke. Ook zij draaien al meer dan tien jaar mee in de zaak. Het koppel heeft aandacht voor nieuwe technologieƫn en ecologische ontwikkelingen, en met hun jonge visie weet het duo als geen ander hoe een sanitair bedrijf er vandaag moet uitzien.

White logo Jones

Op zoek naar een erkend installateur die jouw project op maat van je wensen en budget tot in de puntjes uitwerkt?

contacteer ons